Vilken kaffemaskin?

Vilken ska man köpa? Och andra livsviktiga frågor

Testa kollagen i kaffet

Något som man kan behöva ha extra av när man blir äldre, det är kollagen. Detta ämne är det som håller huden stram samt att det även är bra för att hålla lederna i gott skick. Om du inte är sugen på att dricka benbuljong eller äta tillskott i form av piller, så kan det vara idé att testa en annan sak. Det är att ha kollagen i kaffet. Enligt Fitnessfrank.se är det ett riktigt bra sätt att få i sig kollagen på. Sedan är det en riktig trend det senaste!

För att kunna använda dig av kollagen i kaffet, så är det dock viktigt att du inte tar vad som helst som innehåller ämnet. Det du ska ha, det är ett naturellt kollagenpulver. Det för att du inte ska få bismak i kaffet helt enkelt. 

Du kan välja att antingen ha det i kaffet när det bryggs eller att du adderar det efteråt, alltså rör ner det i kaffet. 

Går det att värma upp kollagen?

Du kanske oroar dig att kollagenet inte ska tåla att vara i kaffet och göras varmt, men det är ingen fara. Detta är ett stabilt protein som klarar av att värmas upp, utan att något händer och det behåller även sina fördelar.

Så känner du att du behöver ha extra kollagen, så kan det vara värt att testa att ta det i kaffet, om du ändå dricker kaffe varje dag vill säga!

11 Jan 2023