Vilken kaffemaskin?

Vilken ska man köpa? Och andra livsviktiga frågor

Balans i livet

Under småbarnsåren får många föräldar vänja sig vid att inte sova så mycket på nätterna, eller åtminstone inte sova sammanhängande hela natten, eftersom babyn ofta vaknar under natten och skriker.

Naturligtvis vänjer man sig även vid denna situationer och är man tillräckligt trött blir det sedan ingen tid att förlora utan man somnar kanske om trots skrik och oväsen de gånger den andra föräldern tröstar barnet.

Man kan också ta en tupplur under dagen därpå. Om man är föräldraledig är det väldigt mysigt att ta en liten tupplur under dagen tillsammans med sitt barn.

En annan strategi är att dricka kaffe för att hålla sig vaken den nästkommande dagen. Det fungerar ett tag men på sikt måste man ändå försäka eftersträva att ta igen lite av sömnen och inte dricka alltför mycket kaffe.

Kaffe är beroendeframkallande och har vissa både negativa och positiva effekter på kroppen.

Man kan även välja en kaffemaskin för att snabbare och smidigare brygga sitt kaffe. Det finns många alternativ att välja på och de flesta är väldigt lättskötta då det är bra.

Man kan också försöka hitta en del leksaker som barnet kan roa sig själv med. Här gäller det att pröva sig fram och se vad barnet gillar. Då hinner man städa och diska (glöm inte kaffekoppen). Om man beställer leksakerna online sparar man också mer tid. Sedan medan barnet leker och man får mer tid på kvällen eller morgonen till att sova lite extra då.

Olika barn gillar olika leksaker och det är individuellt vad barnet gillar att göra när det är självt.

9 Dec 2016