Vilken kaffemaskin?

Vilken ska man köpa? Och andra livsviktiga frågor

Kaffe från Bolivia och Peru

När det gäller att välja kaffe att dricka, så finns det mängder av sorter från flera länder. Kaffe som kommer från Bolivia och Peru är mycket gott och det är något ni bör testa. För ett par år sedan så fick en peruansk kaffeproducent pris för att ha världens bästa ekologiska kaffe. Peru är även landet som har kaffeproduktion som en viktig inkomstkälla och det är cirka 95 % av bönorna som exporteras. Peru är det land som exporterar med ekologiskt kaffe i hela världen.

Upplev kaffet direkt på plats

Om ni har möjlighet så tycker jag att ni ska resa till Bolivia och Peru för att uppleva kaffet direkt på plats. Bolivia och Peru har dessutom så mycket mer att erbjuda och se! Med Inca Tours kan du få en resa till båda ställen och få uppleva en hel del. Bolivia har till exempel världens högst belägna huvudstad, världens högst belägna golfbana, världens högst belägna sjö och världens högst belägna skidort.

Res till Sydamerika

Med Inca Tours kan ni boka rundresor Peru. Det finns mycket att se i Peru, bland annat staden Cusco, inkaruinerna Machu Picchu, Nazca och mycket mer. Missa absolut inte vandringen på Inkaleden då du får se orter och leder så som Wayllabamba, Pacavmayo, Phuyupatamarca och Wiñaymayna. Detta är en vandringsled som är omtalad och mytomspunnen samt att den går genom ett av Perus vackraste områden. Besök Inca Tours för att läsa mer om resa till Bolivia eller en resa till Peru!

12 Sep 2016