Vilken kaffemaskin?

Vilken ska man köpa? Och andra livsviktiga frågor

Njuta av sommaren

Den svenska sommaren den kan vara riktigt fantasktisk. När jag har semester, så låter jag mig själv verkligen ha det. Jag tar lite dagen som den kommer och njuter av att vara ledig. Träning, nyttig mat och kosttillskott från Fitline kan jag köra igång med igen till hösten. Jag tror på detta med att vila upp sig. Vi ägnar så många veckor om året till att jobba, träna och vara ordentliga på alla sätt och vis. De stackars veckorna man har mitt i sommaren måste få vara de dagar man kan njuta.

Ta dagen som den kommer

Just det där med att kunna ta dagen som den kommer, göra det man vill, när man vill, det är inte fel. Inte ställa klockan, ta ett bad vid solnedgången, äta gott, dricka gott och ja, bara vara som sagt. Tror fler skulle må bra av det.

Jag njuter gärna av att grilla på kvällarna, ta ett glas rött eller en kaffedrink. Kaffe på sommaren kan många tycka är för varmt. Men det finns massa goda kalla kaffedrycker. En frappe som de gör i Grekland till exempel är inte fel. Sen finns det även en massa varianter på den. Som denna:

Ingredienser
2 dl krossad is
3 msk kallt, starkt espressokaffe
2 msk kolasås
2 dl mjölk
vispad grädde och kolasås till servering

gör så här
Mixa is, kaffe, kolasås och mjölk i en mixer eller matberedare.
Skeda upp i glas, toppa med vispad grädde och kolasås.

16 Jul 2019