Vilken kaffemaskin?

Vilken ska man köpa? Och andra livsviktiga frågor

På besök i Skåne

Just nu befinner jag mig i Skåne, närmare bestämt Lund. Jag är hos en kompis som bara för ett litet tag sedan startade upp ett alldeles eget café! Hon hade ett bra tag letat efter en ledig lokal i Lund och så damp det ner en perfekt sådan. Hon slog till. Det är ju så att när man får tag på perfekta lokalen i Lund, så var det ingen snack om saken som hon sa. Just drömmen om ett eget café är något hon haft i flera år. Så jag är glad för hennes skull. Jag hoppas att det ska gå bra för henne. Dock tror jag det, Lund är ju en plats många åker till samt att det finns ju mängder av studenter i den staden!

Väldigt gott kaffe

Jag har ju givetvis testat kaffet på detta café och får säga att det var riktigt bra! Hon köper kaffet från ett kafferosteri som ligger just i Skåne. Det är bra när man kan satsa på lokala råvaror. Dessutom så bakas mycket av det hon bjuder på även det av de som jobbar på detta café. Det är så det ska vara på caféer tycker jag. 

Blir kvar ett par dagar

Tanken är att jag ska stanna här ett par dagar för att umgås, dricka gott kaffe och kanske hjälpa till lite i caféet. Ska passa på att se mig lite omkring med i Lund, för det finns ju en del att se här!

24 Nov 2018